donderdag 15 december 2016

Fotoronde: mijn babyzusje en kerstversiering knutselen.

Aaliyah is pas grote zus geworden, dus welke foto's had ze anders kunnen meebrengen dan die van haar babyzusje Inoa. En zoals elke grote zus geeft Aaliyah het flesje, masseert ze haar zus, slapen ze samen in het grote bed en kijken ze samen tv. Wist je dat baby's ook huilen ? Maar weet je ook waarom allemaal ? Wij wel. Dankjewel Aaliyah voor je verhaal en foto's.



Dan vwt. Julius had een spel bij waar ze graag mee wilden spelen.







Na de speeltijd onze brief nog eens oefenen, zowel de tekst als de gebaren erbij. Eerst de meisjes, dan de jongens en ook allemaal samen. Het zit er al goed in.



Weet je nog de techniekronde van Iliano? Het zoutdeeg ? Wel dat hebben we bewaard tot nu. Wij zijn er leuke versieringen van aan het maken. Wat verf en glitters, want die moesten er zeker bij. 
















Namiddag moest ik even iets doen voor de kerstmarkt dus hebben ze samen met Laura nog verder gewerkt aan de versieringen zodat iedereen wat heeft. Ze luisterden en dansten ook op muziek. DJ Laura was in the house.

Als afsluiter onze dag even overlopen,kregen we bezoek van de babyzus in kwestie( welkom Inoa)en planden voor morgen en Nore mag nu haar muziek eens meebrengen want zij heeft nog geen muziekronde gehad.



Op ons prikbord hangt het blad voor het oudercontact in januari, dus schrijf je zeker in.

Morgen is ook onze kerstmarkt . We zien jullie graag voor een leuke babbel, een gezellige sfeer, een hapje of een drankje of om een mooi kerststuk te kopen, luisteren naar ons kerstkoor,...
We starten om 18u. Tot dan ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten