vrijdag 27 februari 2015

Cristian 5 jaarrrrrrrr!!!

Ook Cristian is in de vakantie verjaard en vandaag vieren we het in de klas. Hij startte de dag dan ook met een verjaardagsronde. Hij had een fotoboek, een geboortekaartje, tutjes, zijn 1e krulletje en schoentjes bij. Leuk om te zien wat een krullenbol hij vroeger was.






Na de ronde snel een leuke tekening en kroon maken voor Cristian .


Na de speeltijd hebben we Karrewiet gekeken, maar toen we net in de praatronde zaten ging het brandalarm af: een onaangekondigde brandoefening en we hebben dat weer prima gedaan.

Eens terug binnen mochten we aanschuiven aan de tafel en werd er getrakteerd op fruitspiesjes, cupcakes en cake. Bedankt Francesca en Carlo voor de mooi gedekte tafel en al dat lekkers.













In de klas hebben we dan nog gezongen voor hem en geschenkjes uitgedeeld. Een verjaardagskaart, een tekeningenboekje en een kadootje uit de verjaardagsdoos.


Dan hadden we nog even tijd en hebben we rwt gedaan.



Na de speeltijd was het turnen met Anouk , dan nog snel iets eten, een boekje voorlezen en dan forum tijd. Vandaag was de klas van Ann aan de beurt. De jongste kleuters van onze school stelden zich vandaag 1 voor 1 voor want er zijn heel wat nieuwe gezichtjes bijgekomen. Welkom en fijn dat jullie er bij zijn. Ook de jarigen van februari werden even in de spotlights gezet. Allemaal nog eens gefelicifloepstaart.








In de boekentas vinden jullie nog 2 dingen: de schoolfoto's en een briefje om in te villen voor de kinderfuif op 20/03.

Nu rest het mij nog om jullie een super fijn weekend te wensen.!! X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten