dinsdag 10 februari 2015

Gloria"s boekenronde en stippentekeningen.

Gloria had een boekje meegebracht van Tip de Muis. Ze vertelde welk avontuur Tip beleefde en nadien beantwoorde ze elke vraag. Ze wist dus heel goed waar het allemaal over ging. Goed gedaan meid!





Na de ronde en de kalenders was het GWT. Er werd nog wat aan de carnaval outfits gewerkt en heel wat kleuters wilden zelf hartjes tekenen, maar dat lukte niet. Aan de hand van stipjes , konden ze die overtrekken en zo zelf een hart tekenen. Daar kwam een ideetje uit en zijn we op zoek gegaan naar nog meer van die tekeningen. We hadden een boekje met nog leuke opdrachten erin en daar hebben ze enkele dingen uit gekozen en we hebben ons eigen boekje gemaakt.











Na de speeltijd heb ik het verhaal voorgelezen uit Gloria haar boek en nadien weer GWT. Ook mochten de kindjes die centjes bij hadden om vriendschapsbandjes te kopen, die al gaan kopen bij Kristie , want wij hebben turnen als hun winkeltje open is.















Namiddag was het weer klassenraad. Er werd besproken dat we het insectenhotel en de mezenbollen niet moeten afbreken, of spullen wegnemen, en ook waarom niet en waar het voor dient. Als idee kwam weer dat ze de klas ' zacht' willen maken. Hoe ? Met kussens, dekens, lichtmatrassen. Het plan is nu om een zachte , knuffel, snoezel hoek te maken in onze poppenhoek.
Dus wie kussens, dekens, matrasjes , enz heeft die we mogen gebruiken voor deze zachte hoek, mag dat altijd meegeven!! Voorzie het van naam en we bezorgen je het dan nadien terug !
Nog even een koek eten, opruimen en boekentassen klaar zetten en we mochten ons weer uitleven in de turnles van Anouk.
Ondertussen was er in de speelzaal een eerste pop-up store van de 3e kk. Knap gedaan klas Kristie!!

!!!!!!! Morgen mag iedereen verkleed naar school komen Alaaf alaaffffff!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten