dinsdag 24 februari 2015

Arke 5 jaar !!!

Hij is in de vakantie 5 geworden maar vandaag vierden we zijn verjaardag in de klas. Dus zijn we met een verjaardagsronde gestart. Arke had zijn knuffeltje meegebracht, geboortekaartjes en foto's van baby tot nu. Hij was super fier om alles te tonen en te vertellen!!! 






Dan was het gwt maar toch eerst even een mooie tekening maken voor de jarigen.













Na de speeltijd was het de beurt aan Joppe om zijn boekje voor te stellen. Het was wel een grappig boek over een lelijk eendje en een krokodil die allerlei dingen deed en meemaakte: hij at de letters op, liep met zijn neus tegen de rand van het boek, ze tekenden een tutu op hem , en het vreemde was dat hij via een gat in de kaft uit het boek verdween!!!






In de klas had ik ook nog foto's van de kleuters liggen en wie wilde mocht op zichzelf (foto)tekenen en kleuren net zoals ze bij krokodil gedaan hadden. 



















Tijdens het eten van onze boterhammetjes kwam An, de mama van Arke binnen met een dessertje. Ze had pannenkoekentaarten gemaakt met honing en banaan. Wie gedaan had met eten mocht smullen van de lekkere taart. Dankjewel mama voor het bakken en maken van de taart.




Na de middag speeltijd vertelde Sophie even over haar papa dat hij vandaag terug thuis komt na een lange missie in het buitenland en dan was het klassenraad. Er kwamen weer enkele ideeën uit de bus.

En dan feest voor de jarige: zingen, vuurwerk, een verjaardagszoen en geschenkje geven. Nog eens hieperdepiep voor Arke !!!






 Nog een verrassingsbezoek van de 1e graad: zij stonden met enkele plots aan de deur en begonnen spontaan ook voor de jarige te zingen: zo leuk!!
Nog rap iets kleins eten en drinken en we waren klaar om te turnen.
Op woensdag komt er een nieuwe ronde. Het is eigenlijk een 'doosronde!. Een soort van verrassing , want elke woensdag krijgt een kleuter die doos mee en die mag er 1 ding in steken waar we dan iets mee kunnen doen: onderzoek, mee werken, ...
Amber heeft als 1e 'de doos' mee. Benieuwd wat we morgen te zien krijgen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten