maandag 9 februari 2015

Toneel ' dame in de kast' en carnavalatelier.

Jassen aan laten en meteen na het belsignaal de bus op want vandaag zijn wij naar toneel geweest in de C-mine. Het was een heel leuk stuk met heel wat interactie, veel lachen en toch ook wel eens verschrikken. Maar aan de lachende gezichtjes te zien, was het helemaal goedgekeurd!!!























Toen we terug op school aankwamen was het al half 12 en hebben we even gespeeld. De kls van KO3 kwamen even in de klas om reclame te maken voor hun vriendschapsbandjes. Ze hebben die gemaakt in de klas nav de letter 'V' die ze geleerd hebben. Morgen om 15u verkopen ze die in hun winkeltje voor €1. Dus willen jullie ook zo'n armbandje..., geef je kleuter dan een euro mee.







Namiddag zijn we weer niet in de klas geweest. Samen met de kinderen van KO zijn we aan onze outfits begonnen voor de carnavalsstoet van as vrijdag. Het thema is ' Hart' en het is bijna valentijn, dus love is in the air!!!
Er waren al enkele mama's en een oma in de eetzaal die voor het lager kwamen helpen, maar ze hebben ons ook heel goed geholpen. Dankjewel, Zoƫ, Linda, Julia, Ilse en Marijke!!!








Dus een leuke eerste dag van de week is het al geweest!!
Morgen mag Gloria een boekje meebrengen voor de boekenronde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten