maandag 2 februari 2015

Hieperdepiep, Lorena 5 jaar.

De dag is gestart met een verjaardagsronde want Lorena werd gisteren 5 jaar. ze had een geboortekaartje bij een een zelf geplakt fotoboek. Ze gaf de nodige uitleg wie er allemaal op de foto stond en waar het was. Goed gedaan Lorena!!!




Ook Miet de verpleegster van het CLB was in onze klas. zij kwam vandaag de vooronderzoeken doen en kwam even uitleggen in de klas wat ze allemaal samen met haar moesten doen.


Tijdens de GWT zijn ze gaan tekenen voor de jarige.En dit met de nieuwe stiften die Lorena bij had als klaskado. Dankjewel daarvoor.





Na de speeltijd was het tijd voor de praatronde. Er werd verteld over het weekend, over de nieuwe step en Tinkerbel was ook aanwezig in de klas. En kijk deze week maar eens in de folder van de Aldi, daar zie je onze Tinkerbel ook een paar keertjes in staan ;-)

Dan terug GWT. Er werd verder gerijmd en bootjes gemaakt samen met Dorien, een derde jaars studente kleuteronderwijs die de volgende 2 weken meedoet in onze klas.














Dan trakteerde Lorena de klas op heerlijke pannenkoeken. Dankjewel, ze hebben gesmaakt.













Namiddag hebben we nog een praatronde gedaan . Kapitein Jesper deed dat prima . Jaiden had heel wat auto's bij, en die hebben we eens geteld en gekeken welkde de grootste was. Tijdens de GWT hebben we daar nog wat mee gedaan. We hebben ze eerlijk verdeeld , of iemand er meer/ minder geven dan jezelf.
















Tijdens de afsluitronde heeft Somaya ook nog getoond wat ze mee had gebracht en dan hebben we nog gezongen voor de jarige, het nodige vuurwerk erbij en haar kadootjes gegeven: tekeningenboekje, kaartje en een kadootje uit de verjaardagsdoos.




Morgen is het aan Somaya om een boekje mee te brengen voor de boekenronde.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten