donderdag 12 februari 2015

Efe's fotoronde en spelletjes met Dorien.

Efe toonde trots zijn foto vanmorgen. Hij vertelde dat het zomer was op de foto en dat hij bij zijn oma in een zwembad zat met veel speelgoed in. En we weten nu ook waarom we een hoedje opzetten in de zon ;-)


Dan GWT en Dorien had enkele leuke spelletjes bij voor de kleuters. Ieder kind kreeg een hoofd van een clown, en moest het gezicht vervolledigen. Dit gebeurde via een dobbelsteen: je moest tekenen wat je gegooid had. Wie het eerste klaar was, won.













Na de speeltijd hebben we geen echte praatronde gedaan, omdat ik nog verder ging werken aan onze outfits voor morgen. Tijdens de GWT was er nog een spel van Dorien: een domino rond gevoelens. Voor de rest werd er ook weer veel getekend op de lichtbak. Ook de poppenkast kwam tevoorschijn.




De namiddag is gestart met een verhaal. Dorien las het verhaal voor. Het ging over een Big dat ging zwemmen.



Dan RWT: de stille hoek, duplo, de lichtbak, het teken-dobbelsteen-spel en de domino.









Tijdens de afsluitronde en hebben we de dag van morgen besproken en hebben we onze rijmwoorden nog eens geoefend, en dat begint al heel aardig te lukken.
Morgen hebben ze na de korte speeltijd turnen ipv namiddag owv de carnavalstoet. Ze hebben dus niks speciaals nodig, wij hebben gezorgd voor een valentijns outfit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten