maandag 10 maart 2014

Welkom Lander.

Vanmorgen een nieuw gezicht in de klas, nl dat van Lander. Nu echt nieuw was het niet want hij is al een dagje komen meedraaien in de klas. Welkom Lander, we zijn blij dat je er bent. En de jongens zeker, want nu is er weer een jongen bij :-).

Maar wat een drukte vanmorgen, ze hadden zo veel te vertellen over de afgelopen vakantie , dat kapitein Thieme maar alleen de kalender kon doen , want de wijzer stond al onderaan bij de 6.
Dan hebben ze even gespeeld in de klas, en hebben ze onze nieuwe vloer bewonderd. En oef, hij is goed gekeurd. Vooral de glitters vonden ze geweldig ;-).

Na de speeltijd ging de praatronde verder, Anna-Elisah tekende het weer en Thieme liet enkele kleuters aan het woord. We hebben weer een mooi woord bijgeleerd' sierlijk'. Jasmijn toonde hoe een ballerina sierlijk moet zijn: je moet nl punttenen hebben. Zo ben je sierlijk en mooi :-)
Ilyana hed een goed idee voor een klasdans. Het lied noemt 'bewegen is gezond'. We hebben het opgezocht en het is van kinderen voor kinderen , en wat blijkt, dat dansje hebben ze tijdens het laatste dansatelier bij Rabia al geoefend. Leuk, en ze hebben weer staan shaken.













De namiddag was weer zo om. Namiddag zijn we weer gestart met de laatste knijpers en hebben we nog wat over ons circus gepraat. De kleuters hebben Lander uitgelegd wat we willen doen. En we hebben zelfs al enkele acrobatenoefening geprobeerd en ze werden goedgekeurd. We gaan alvast al beginnen te oefenen zodat we zeker na de paasvakantie onze circusshow kunnen opvoeren.

Lucas behaalde een dino-diploma omdat hij niet bang is van dino's.


Lander had zijn knuf meegebracht en heeft daarover verteld.



Jade had zelfs een storyboard gemaakt over haar vakantie. Knap gedaan, en nu weten we allemaal heel goed wat ze de afgelopen vakantie gedaan heeft!!
Als afsluiter hebben we Lander eens gevraagd hoe hij zijn dagje vond en hij vond het toch wel leuk in de klas. morgen mag hij al een lievelingsboek voor de boekenronde meebrengen.
Jullie kleuters hebben de schoolfoto's ook mee naar huis gekregen. Het briefje steekt bij de foto's. Wie de foto's graag wil kopen, mag het geld in een portemonnee of enveloppe(met naam aub) meegeven naar school. Wil je de foto's niet, mag je ze gewoon terug mee naar school geven. Maar ik vind ze super, echte fotomodellen!!!
Vandaag was de laatste dag om inkomkaarten voor de kinderfuif/oudercafe te kopen. Maar morgenvroeg kan eventueel ook nog ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten