donderdag 20 maart 2014

Fotoronde, nog vrije teksten en picknicken.

Ata had vandaag 3 foto's meegebracht om over te vertellen: een klasfoto van vorig jaar in zijn oude school, een foto van op vakantie en een foto waarop hij 3 jaar was geworden. Vooral over de vakantiefoto vertelde hij veel en daar wilden de anderen ook veel over weten, want hij had daar toch heel wat gezien en gedaan.
Na de fotoronde werd er in de hoeken gespeeld en hebben weer enkele kleuters aan hun vrije teksten gewerkt. De foto's van hun bouwwerk werd af geprint en zij vertelden er verhalen over.









Na de speeltijd hebben we Snuffie zijn hok nog eens onder handen genomen. Jade en Lander deden de finishing touch en vulden zijn hok weer zoals het hoort. Nadien werd er toch wel weer veel gepuzzeld. Ze zijn in de ban van de puzzels deze week.


In de namiddag hebben we een praatronde gehouden : er werd weer verteld en getoond. Dan hebben we de klas netjes opgeruimd en zijn we naar buiten gegaan om te picknicken. De kleuters van Kristie kwamen ook naar buiten. Zij hadden vergrootglazen mee en al gauw gingen onze kleuters ook mee op zoek naar kriebeldiertjes en als ze er eentje gevonden hadden , kwamen ze dat dan ook fier tonen.


























Geen opmerkingen:

Een reactie posten