maandag 24 maart 2014

Toverschilderijen en Emani 5 jaar!!!!

Vanmorgen vertrok de 3e graad al op kamp. We zijn hen eerst gaan uitzwaaien. Al toeterend vertrokken ze.



Dan snel naar binnen en kort de kalenders in orde brengen en aftellen tot wij op kamp gaan vertrekken. Na de ronde zijn we meteen gaan tekenen voor Emani. 










Na de speeltijd was het tijd voor een praatronde. Lucas was in een gulle bui, bij hem in de buurt was er nog veel plaats om te bouwen en hij wil iedereen €10 geven zodat ze een huis kunnen bouwen. Bij de vraag of dat wel genoeg was antwoordde hij dat ze zelf ook wel geld hebben hé :-) Toch heerlijk die kleuterlogica.


Dan zijn we aan toverschilderijtjes begonnen. Helaas zijn er geen foto's van, want mijn gsm had kuren. De kleuters zeggen vaak dat een wit wasco op wit papier niet gaat. Maar we hebben vandaag een trucje geleerd zodat we de lijnen toch zouden zien. Je moet er met waterverf overgaan en dan zie je de lijnen. Soms lukte het en soms niet zo goed. Toch niet zo simpel.
Namiddag kwam Dana, de mama van Emani langs om haar verjaardag te vieren. Ze had iets lekkers gemaakt om te eten en ook fruitsapjes. Emani gaf iedereen iets en oh wat hebben ze gesmuld, dus als niet alles op was vandaag weet je waarom.
Dan hebben we ook voor haar gezongen, verteld wat we getekend hebben en mocht ze zelf een kadootje kiezen.













Dan nog even tijd om te spelen en als afsluiter het verhaal van jarige Rikki verteld. Dat boekje had Jade bij.







Morgen mag Thieme een boekje meenemen voor de boekenronde.
Woensdag beginnen we aan ons insektenhotel. Wie nog materiaal heeft mag dat morgen of woensdag meegeven. 
Donderdag vertrekken we op kamp. Vergeet niet de siskaart van je kleuter mee te geven. Jullie krijgen ook nog een kaartje mee om aan hun bagage te hangen. Jullie kunnen hun naam erop schrijven en het aan de bagage hangen.Nog 3 keer slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten