dinsdag 25 maart 2014

Laatste voorbereidingen voor het kamp.

Vandaag is de 2e graad op kamp vertrokken. Ook hen zijn we gaan uitzwaaien.Nu zijn we niet meer met veel volk op school.
Vanmorgen had Thieme een verhalenboek bij van Piet Piraat. Hij had er een verhaal uitgekozen wat hij zelf leuk vond en vertelde er over. Dan zijn we heel even in de hoekjes gaan spelen want het was al bijna koekjestijd.
Helaas zijn vandaag weer enkele foto's mislukt, dus van voor de speeltijd heb ik geen foto's. Is er iemand die hier ervaring mee heeft( Samsung S3) mag het me altijd laten weten ;-).
Na de speeltijd een praatronde. Chiara nam 1 voor 1 de knijpers en iedereen vertelde heel vlot vandaag en er werd goed naar mekaar geluisterd en er werden ook goede vragen gesteld. Flink mannen!!!Na de praatronde was het al weer tijd om richting turnzaal te vertrekken.








Dan was het tijd voor de laatste voorbereidingen voor het kamp. We hebben onze t-shirt gemaakt. De achterkant werd versierd met textielstiften en op de voorkant werd ons logo gestempeld. Wat zijn de resultaten mooi. Ikzelf neem de t-shirts mee en deel ze op kamp uit. Wie klaar was mocht bij Kirsten zijn kaart voor de moveshops gaan versieren. Die gebruiken we dan voor de ateliers op kamp. Zo weet iedereen waar hij/zij moet beginnen en naar welk atelier ze vervolgens moeten gaan.
Als afsluiter heb ik het eerste deel van het gekozen verhaal van Thieme voorgelezen, morgen volgt deel 2.
Denken jullie ook nog aan autostoelen voor je kind als je zelf niet rijdt ? 

















Nog 2 keer slapen :-))))))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten