vrijdag 21 maart 2014

De 3 biggetjes en kampatelier.

Het was actuaronde vandaag. Weer leuke en interessante dingen te zien op karrewiet: een ijsbeer die 2 jongen had, kids die trucs deden met een step, mensen die dansten op het lied ' Happy' , beeldjes van hoofden die gemaakt en verzameld werden en nog veel meer. Jade had de dvd van de musical de 3 biggetjes bij en die hebben we na Karrewiet opgezet. De hele week kwamen de 3 biggetjes wel in een of andere vorm voor: boek, spel, dvd. Daarom zijn we op zoek gegaan om iets te knutselen. Ze hebben gekozen om een big te maken. Ook wilden ze slingers tekenen met 3 potloden tegelijkertijd, slingers omdat het feest was bij de biggen zoals in het verhaal van Ilyana haar boekje.






Na de speeltijd een praatronde . Van Mika leerden we hoe een betonvrachtwagen werkt en dat je hem moet uitspoelen als je klaar bent, Jasmijn zei dat ze een kleed aanhad dat raar aanvoelde, Emani had een kleurboek bij waar ze op school in verder wilde kleuren en wie niks bij had had ook een leuk verhaal om te vertellen.






















Namiddag waren er enkele kampateliers. De 2e en 3e graad gingen hun t-shirten bedrukken, affiches maken en move kaarten maken voor de moveshops van volgende donderdag. De 1e graad en onze kleuters en die van Kristie gingen samen met Marjan kampvlaggen maken. Ikzelf was bij de allerjongste kleuters en wij hebben naar een film gekeken. De kleuters bedrukken volgende week hun t-shirt.Een creatieve namiddag dus .











Als afsluiter hebben we ons lied nog eens geoefend. En Chiara had een boze wolf bij met oma in zijn buik, dus heb ik met de popjes nog het sprookje van Roodkapje verteld. wat een aandacht had ik met die popjes, super leuk.

Fijn weekend allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten