maandag 17 maart 2014

Van alles wat.

Vandaag waren er niet zo veel knijpers, dus een vlotte en snelle praatronde. Dus na de praatronde zijn we meteen begonnen. Kristie was vandaag jarig dus hebben we iets leuks voor haar gebracht en zijn we met de klas gaan zingen en hebben de grote tekening afgegeven met de nodige zoenen erbij.









Na de speeltijd hebben we uit het boekje van Jade een liedje gekozen dat bijna niemand kende en hebben we dat aangeleerd. Het is het liedje van roodkapje geworden. Ze hebben ook een placemat mogen maken die ze thuis kunnen gebruiken.











Alles op de tafel want Lander Emani doen de grote poets in de poppenhoek :-)

Na de speeltijd hebben we het liedje nog eens herhaald en hebben we rijmwoordjes gezocht op woordjes uit het lied. Het begint al heel goed te gaan!!!! Er werd ook nog verder gewerkt aan de placemats, met klei gespeeld, spelletjes gespeeld en heel wat constructies werden er gebouwd. Als afsluiter hebben we een luisterspel gespeeld. Nijntje van Jade werd in de klas verstopt en ze riep dan ' zoek me, kan je me vinden ? ' De kinderen moesten op hun gehoor afgaan en zo Nijntje zoeken.Dit vonden ze leuk en ze hopen dan ook dat Jade Nijntje nog eens meebrengt :-).




Ilyana mag een boekje meebrengen voor de boekenronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten