donderdag 12 januari 2017

Nore's fotoronde en een peter en meter

Nore had vanmorgen nog een leuke foto bij van afgelopen vakantie. Ze stond er samen op met baby Feline. We keken ook goed wat er nog op stond, hoe Nore kijkt en at zat er in dat kadootje? Flink verteld Nore!!!




Dan vwt.












Na de speeltijd hebben we ons verhaaltje van de maandag digitaal bekeken. Ja hoor, een verhaal kan je op deze manier ook bekijken en beluisteren. 
We bespraken het nog eens kort en dan was het vwt.








Namiddag zijn we gestart met het zoeken van een meter en peter. Hun taakje is het om hun mete- of petekindje te helpen met de jasjes en schoenen aan te doen als we naar buiten gaan.  Het zijn allemaal leerlingen van de 3e gr die dat heel graag wilden doen. Alvast bedankt voor jullie enthousiasme.

Dan was het vwt. Ze konden Hopla ook rode vlekjes geven met verf en de achterkant van een penseel. Morgen kunnen we ze dan een beetje verder afwerken.






















Dan was het al weer tijd voor een koek en de afsluitronde.
Ons versje werd nog eens herhaald, we overliepen de dag en morgen is het feest: feest voor Ayla haar verjaardag.
Hier nog de foto's van de andere nieuwe vriendjes in de klas.



Bij de klasoudsten steekt ook nog een uitnodiging en inschrijvingsblad van onze pastadag. Hopelijk zien we iedereen die dag.

!!!Denken de nieuwe ouders ook nog eens aan hun hulpcheque die ze tijdens de wendag gehad hebben? Jullie mogen me die zo snel mogelijk ingevuld terug bezorgen.!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten