vrijdag 20 januari 2017

Jon's muziekronde en oefenen aan onze fijne motoriek.

Vandaag was er weer een CD voor de muziekronde. Jon had gekozen voor een CD van Plop en de Peppers. Er zaten echt leuke liedjes in: een opruimlied, een turnlied ( en net vandaag is het turnen) , en het lied van de Peppers. Welke dieren zijn de Peppers ? Ze hebben er weer leuk op gedanst en nadien hebben we naar een filmpje van de Peppers gekeken en ook daar kwam het leuke opruimlied aan bod. Dankjewel Jon voor de leuke CD.









We zijn zo lang bezig geweest dat we zelfs geen vwt hebben gehad.
Na de speeltijd was er een toonmoment. Alles werd weer leuk getoond en er werd fijn over verteld. Wist je dat Ilkay wel 8 dino's bij had waarvan er 2 hetzelfde zijn ? Jaja , wij kunnen al tellen tot 8.














Dan bakjestijd , want we hebben aan onze fijne motoriek gewerkt. We konden kiezen uit de schijfjes ( daar probeerden ze bloemen mee te maken en de tafel lag nadien vol), de steeknagels en kralen rijgen.




















Onder de middag pauze, als ze klaar zijn , mogen ze een boekje lezen, en er zijn er zelfs die dan juf spelen en boekjes voorlezen ;-).

Namiddag was er turnen met Katia ( een omloop vandaag) en nadien hebben we nog aan onze vrije teksten gewerkt , die dan tijdens de afsluitronde aan mekaar werden voorgelezen. Goed gedaan iedereen!!!











Op het whiteboard hangt een papier voor het volgende atelier van 3 februari. We zoeken nog helpende handen.

Geniet van jullie weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten