vrijdag 13 januari 2017

Hieperdepiep voor Ayla!!!


De dag startte met een praatronde. Julius was kapitein van dienst. Het ging vooral over de sneeuw die ze buiten gezien hadden. Ze wisten heel wat te vertellen.
Dan vwt. Maar omdat we vandaag Ayla haar verjaardag gaan vieren hebben we ook al een tekening voor haar gemaakt zodat we het mooi in een boekje kunnen bundelen.














Na de speeltijd speelden we een spel. Het noemt wat is er weg ? Omdat we over rode stipjes hadden, namen we er de dokterstas even bij. Want als je ziek bent komt de dr. We bespraken even zijn spullen en speelden dan een spel met enkele dingen. Er lagen 4 voorwerpen. dan werd er een kindje geblinddoekt en nam ik een voorwerp weg. Wat was er nu weg ? En nee, we mogen niet piepen of voorzeggen.



Dan terug vwt.

















Namiddag was het dan zo ver. feest voor Ayla.Eerst een verjaardagsronde met foto's , filmpjes en spulletjes van vroeger en dan moest iedereen zelf de handen uit de mouwen steken om de traktatie te maken. Ze mochten zelf koekjeskoek maken en die dan opeten samen met een glas melk. Wat hebben ze flink gewerkt en gesmuld. Dankjewel Ayla, Peter en Joke voor de hele fijne namiddag. Ayla, geniet nog van je verjaardag zondag.




























En aan al de anderen: fijn weekend!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten