maandag 24 oktober 2016

Praatronde en prik prik prik.

Een nieuwe week, een nieuwe praatronde. Iedereen mocht iets vertellen of tonen. Dino's , gevallen, naar Spanje, er was veel variatie. Zelf had ik ook iets meegebracht zoals beloofd. Enkele halloween spullen en verkleedkleren. Ze wilden meteen passen. De kleren blijven deze week in de poppenhoek.






















Dan vwt. En zoals gepland konden ze een pompoen maken. Ze moeten ze eerst prikken met een priknaald. Veel werk, dus ze zijn er lang mee zoet geweest. Wie niet meer wilde mocht uiteraard in de hoekjes spelen en straks verder doen.















Na de speeltijd was er een boekje over een vleermuisje. Ook die komen we tegen tijdens halloween. Wist je dat ze overdag slapen en dan ook nog ondersteboven ? Wij wel nu.


Dan terug vwt. En er werd nog verder geprikt. Julius was goed in vorm want hij had zijn pompoen al helemaal uitgeprikt en opgeplakt.

















Namiddag hebben we een spel gespeeld. We moesten onze oren gebruiken en mochten niet kijken. Wie in de klas zei er iets ? Kan je het raden ? Niet simpel als je niks ziet en enkel kan horen.

Dan bakjestijd: de pompoenen verder prikken, spinnenpoten maken met steeknagels, of de spelletjes met de spinnen en dezelfde kleur zoeken. 























Laura heeft ondertussen Jessy geholpen om onze zaal mooi te versieren voor halloween. Dankjewel Jessy en Laura.

Tijdens de afsluitronde hebben we geen kindje gekozen voor de boekenronde van morgen omdat we dan halleweenwandeling hebben. Vergeten jullie de autostoel niet , want wij gaan met de wagen.
Ook zoeken we nog hulp voor het halloweenatelier van as vrijdag namiddag. Wie kan nog helpen ? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten