vrijdag 7 oktober 2016

Nelle's muziekronde en een voertuigenonderzoekje


Nelle had haar lievelings CD bij. En wat dacht je, eentje van K3 :-)
Ze noemde hen met naam en noemde wat liedjes op. We moesten hem meteen opzetten want ze wilde er graag met ons op dansen. Dus zo gezegd , zo gedaan.









Dan vwt. Ik had enkele kleurplaten van K3. Er werd nog verder gedanst en gespeeld in de hoekjes.














Na de speeltijd was er het onderzoekje. Ze gingen op zoek in enkele boekjes. Toen we heel wat voertuigen gevonden hadden, werden ze kopiƫerd, en opgeplakt op het juiste blad. Ze moesten kiezen uit rijden, varen of vliegen. Ze hebben dat flink gedaan en mekaar goed geholpen.

















Dan terug vwt.






Namiddag zijn we gestart met ons onderzoek. We hebben het zo opgehangen dat we het goed kunnen blijven zien. Samen hebben we alles nog eens overlopen. We hebben ook wat dingen op onze kalender genoteerd.( zie onderaan).




Dan was het bakjestijd. We werkten weer rond fijne motoriek: steeknagels, kralen rijgen en de mannetjes. Er werden leuke dingen gedaan. 
















Dan zat de week er al weer op en moesten we aflsuiten.
Fijn weekend allemaal en tot maandag.

Agendapunten:
Op woensdag 19 oktober gaan we een herfstwandeling doen met alle kleuters. We doen dat op de Melberg. Maar opdat onze kindjes van de klas niet al moe zouden zijn, gaan wij naar daar met auto's. Ik hang hiervoor nog een blad op aan het prikbord.( Rijden en/of begeleiden).
Op dinsdag 25 oktober gaan we een halloweentocht maken in de Maten. Ook hier gaan wij met de auto naar toe. Papier komt ook nog op te hangen. Jullie krijgen hiervoor ook nog briefjes mee maar dan weten jullie de data al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten