donderdag 27 oktober 2016

Iliano's fotoronde, tellen tot 4 en spookjes maken.


Remy was onze kapitein. En Iliano had wel heel wat foto's meegebracht. Het waren foto's van zijn familie. Hij vertelde heel goed wie er allemaal op stond. We hebben er een kleine collage van gemaakt en zijn zusje in het middelpunt gezet. Knap verteld!!





Dan vwt. De pompoenen werden verder afgewerkt en in de hoekjes gespeeld.













Na de speeltijd hadden we een toonmoment. Er waren vandaag heel wat auto's en een loopfiets. We bespraken ze en telden de banden. Had elke auto 4 banden ? Ja hoor. We hebben er een telkaartje van gemaakt. Het hangt aan onze deur op zodat we goed kunnen oefenen met tellen tot 4.





Dan vwt. Wie wilde mocht een spook stempelen. Spoken zijn wit en hoe kunnen we dat dan stempelen op een wit blad ? Kijk maar eens hoe wat dat kunnen. We lijken wel tovenaars.


















Tijdens de middag pauze hebben we pompoensoep gegeten. Oma Fien van Amber van het 1e lj had ze voor ons warm gemaakt en we hebben er lekker van gesmuld. Dus al er wat meer boterhammetjes in de brooddoos steken...




Namiddag hebben we ons dansje getoond aan Laura omdat zij er morgen niet bij kan zijn tijdens het forum.
Dan was het bakjestijd. Met de houten blokken, puzzels en met handpoppen. Dat laatste was een succes.

















De 2e graad verkoopt stressballen morgen. Wie er eentje wil , laat het maar weten.

Dan afsluitronde. Onze dag eens overlopen , nog eens tellen tot 4 en gezien dat het aan Julius is om voor muziek te zorgen morgen.

Morgen namiddag hebben we ook halloweenatelier. Ze mochten vandaag al kiezen welk atelier ze willen volgen . En ze mogen ook weer verkleed naar school komen.

Niet vergeten: morgen treden wij op tijdens het forum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten