vrijdag 21 oktober 2016

Ayla's muziek, turnen en vrije teksten.

Ilkay was kapitein van het schip, euh de klas :-)


Dan Ayla voor de muziekronde. Ze had een CD bij uit de bieb van Woezel en Pip. 2 hondjes die op tv komen , maar ze waren nog niet zo bekend. Dus snel de CD opzetten en even luisteren naar de muziek. Wat kunnen we nog op de muziek doen ? Dansen , dus de danspantoffels aan en shaken.


Dan was het vwt. Ayla bracht het praatrondeboek in orde en ik had nog een telpuzzel van Woezel en Pip in de klas. Wie daarmee wilde puzzelen kon dat samen met Katia doen, want er moest goed geteld worden en gekeken naar de puzzelstukjes. Ondertussen hebben we de klas al een beetje aangekleed voor Halloween: lampjes en Julius had een lampion bij die we ook hebben opgehangen. dankjewel vriend en fijn dat je terug bent.








Tijdens de koekjestijd heeft Ilkay cake uitgedeeld die hij gisteren gebakken had. Wie dus wilde mocht er een stukje van eten.
Na de speeltijd vertelden we Julius wat we de afgelopen dagen gedaan en geleerd hadden ivm die zaadjes. We hebben ook gekeken of ze al gegroeid waren.


Dan vwt. De muziek werd nog gespeeld, ze konden iets kleuren van Woezel en Pip, en ze speelden weer samen 'picknicken'. We hebben maar een klein poppendekentje , dus wie er thuis eentje op overschot heeft om te gebruiken als picknickdeken in de klas, breng maar mee ;-)




















Namiddag zijn ze gaan turnen met Katia. Vandaag was het Sherborne. Kijk maar eens op de turnblog.
Dan nog vrije teksten gemaakt.



Nelle

Iliano

Ayla

Julius

Aaliyah

Ilkay

Remy

Als afsluiter de teksten even voorlezen , de plannen voor volgende week overlopen :  heksenwandeling, een pompoen knutselen en een Halloween atelier op vrijdagnamiddag waar we nog steeds hulp voor zoeken.
Geniet allemaal van jullie weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten