vrijdag 14 oktober 2016

Een dansende muziekronde, spinnen en vrije teksten.

Nelle was kapitein. Dus alles netjes invullen en dan tijd voor een ronde. Vandaag was het een muziekronde. Iliano had een stick bij dus snel de pc aan en luisteren. Het waren allerlei dansliedjes. Dus stilzitten hoort er dan niet bij. van Bumba naar Plop naar kinderen voor kinderen. Dansen is leuk !!! Goede keuze Iliano.








Dan vwt. Aaliyah had een kleurboek bij dus hebben we daar wat blaadjes van gekopieerd en iedereen was dan paardjes aan het kleuren.




Na de speeltijd was er een toonmoment. De nodige voertuigen blijven komen in de klas, en ze weten nu al heel goed welke beweging dat ze maken. Ook waren er rare vruchten in het zakje van Julius. Wat het was wist hij niet, wel dat je ze kan eten? Dus even in een andere klas vragen. Gelukkig hadden de kls van Ann er een onderzoekje rond gedaan en wisten we dat het tamme kastjes waren omdat ze een pluisje hadden en we mogen ze idd op eten. Je moet ze wel eerst schillen zeiden ze. Bedankt voor de uitleg.










Dan terug vwt. Nu konden ze hun spinnen inkleuren en op hun spinnenweb plakken. Zo komen we precies al in Halloween sfeer. Wie thuis iets heeft om te versieren  voor Halloween mag dat zeker meegeven.










Ook werd er nog verder gedanst op de liedjes van Iliano. We zochten ze ook op op you tube om de juiste pasjes erbij te leren.















Namiddag was het nog eens tijd om te turnen met Katia.
In de klas hebben ze nog eens vrije teksten gemaakt.









Na een koekje was het al weer tijd om af te sluiten. Wat vliegt een week toch snel om.






Omdat het maandag 17 okt geen school is kozen we vandaag al iemand voor de boekenronde. Het is Nelle geworden.

Dan wens ik iedereen nog een fijn weekend en misschien zien we jullie aan ons standje op levensloop dit weekend of kom je onze wandelaars aanmoedigen op de piste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten