donderdag 15 september 2016

Trouwfoto's en scheuren en plakken.


Kapitein van dienst...Remy.



Dan de fotoronde van Nelle. We bekeken samen de foto's en het waren allemaal foto's die gemaakt zijn op de dag van de trouw van Nelle haar mama en papa. Dat was afgelopen vakantie. Ze vertelde wie er allemaal op stond en ze was er rotsvast van overtuigd dat zij die dag getrouwd is. Op 1 foto trok ze gekke bekken, dus dat moesten we samen ook eens uitproberen.



Dan vwt, waar ze een kleurplaat van fruit konden inkleuren, en Nelle bracht ondertussen het praatrondeboek verder in orde.












Na de speeltijd was er een toonmoment. Remy had wel een heel speciale plakker op zijn oog. Heel cool !!!!!!




Dan vwt en nu konden ze ook een appeltje knutselen. Eerst papierstukjes scheuren en dan opplakken. Scheuren is precies toch niet zo gemakkelijk ;-).

















Namiddag hebben we nog snel het straplied geoefend en kort overlopen wat we nog gingen doen en werd er verteld wat ze tijdens bakjestijd konden kiezen. In de bak waren er nu knoopjes en buizen waar ze mee konden experimenteren.






Spelen in de klas kan heel vermoeiend zijn.



Ook hier iemand die moe was.

















Tijdens de afsluitronde keken we nog eens in het praatrondeboek, en speelden we nog een spel met de puzzel van Ilkay, want dat was een zoekpuzzel. 1 voor 1 moesten ze een ding of dier zoeken.


Morgen is het aan Ayla om de muziekronde te verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten