dinsdag 27 september 2016

Draken in de klas.

Fier toonde Julius vandaag zijn boek. Het was een dik boek dat ging over draken. Draken spuwen vuur, vliegen , zijn groot. Bij draken horen ridders en kastelen. Dus nog even verder denken wat we dan tijdens de vwt konden doen.





Er werden kastelen gebouwd , er werd door Julius een draak uitgekozen om in te kleuren en Julius bracht het praatrondeboek in orde.













Na de speeltijd was het al turnen met Katia omdat ze in de nm in de klas van Kristie was.
Terug in de klas konden ze tijdens de vwt een drakensnuit knutselen die vuur spuwde. 








Namiddag was het klassenraad, waarin ze het niet fijn vonden dat er kindjes van de klas van de bank vallen. Hoe komt dat ? En hoe moeten we dan flink op de bank zitten ? De groten kwamen ook zeggen dat als er gebeld werd na de speeltijd, dat ze ook met de bel aan het grasveld moeten gaan staan omdat ze de bel daar niet goed horen. We zullen er op letten !!


Dan bakjestijd. Er werd aan de fijne motoriek gewerkt. In elk vakje van de eierdoos moesten ze 1 knoopje leggen. Heel secuur gingen ze te werk.




















Tijdens de afsluitronde oefenden we ons liedje nog eens, lieten we zien dat ze goeie draken zijn en is het aan Remy om morgen de ontdekkoffer te vullen.


PS: morgen maken we fruitsla in de klas.
Di 4 okt is het werelddierendag. Wie wil/kan mag tijdens de dierenronde iets over zijn dier vertellen en het dier mag dan ook op bezoek komen tijdens de ronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten