donderdag 8 september 2016

Onze 1e vrije tekst.

Vandaag was de beurt aan Julius om kapitein te zijn, en dat ging prima. Goed gedaan jonge man.



Ze hadden wel allemaal iets te vertellen of te tonen. Aaliyah had popjes bij en het plan was om er samen mee te spelen in het huisje.



 Dus meteen na de ronde tijdens vwt gingen ze met z'n vijven aan de slag.Maar er werd ook geplakt, want de schilderwerkjes van gisteren waren droog en konden voor wie wilde , versierd worden.















Na de speeltijd even terug samen komen in de kring en terug vwt. De boekentasje werden afgewerkt, we speelden samen het boekentassen spel nog eens, zodat we de kleuren goed leren kennen , en er werden enkele nieuwe platen in de puzzelmap gestoken.














Net voor de middag hebben we een bewegingsmomentje ingevoerd. Er werden dansliedjes opgezet en we dansten stevig mee. Wie herkent het liedje adhv de foto ? Tip: op je plaatsten...






Na de middag zijn we gestart met vrije teksten. Eerst de kaft wat versieren en dan tekenen. Wat ze getekend hebben kan je op de foto's lezen.





















Julius was weer in de ban van kettingen maken. Anderen deden hem na en er werd gemeten wie de grootste gemaakt had. Pasten de popjes van Aaliyah er in ? En als we hem los maken, is de ketting dan zo lang als de tafel ? Nee, dus we maken hem langer. Er werd heel wat gemeten en gepast!!!









Nog even een koekje en het was al weer afsluittijd.
Morgen weer fijn turnen .En we krijgen nm bezoek ;-)
Bedankt ook aan de aanwezige ouders op de info-avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten