maandag 5 september 2016

Puzzels.

Een nieuwe week en al onze kapoenen waren aanwezig. De traantjes waren al heel wat sneller opgedroogd, dus het gaat al weer een beetje beter. Dus even in de kring en dan vwt. Steeknagels, auto's , de poppenhoek, ... Ook hebben we onze verjaardagskalender opgehangen en de foto's aan de deur.





Na de speeltijd hebben we een praatronde gedaan en mocht Ayla voor de 1e keer kapitein zijn: het kalenderblaadje opplakken, het weer tekenen en vragen hoe iedereen zich voelt. Met aanwijzingen van Aaliyah heeft ze dat prima gedaan.



Dan terug vwt en Julius was in de ban van kralen rijgen. Hij maakte kettingen die bijna zo lang waren als hijzelf. Goed gedaan vriend!!!















Namiddag even terug in de kring en bespreken wat ze buiten gespeeld hebben. De fietsjes waren precies in trek.
Maar dan was het puzzeltijd: de boekentassenpuzzel ( 2 delige puzzel van hun boekentas) en van hun kleurplaat van vorige week hebben we een 4 delige puzzel gemaakt. Deze moesten ze dan juist leggen en opplakken. Julius heeft Ayla ook super geholpen. Wat een flinke kleuters in de klas.




















Na het koekje eten was het tijd om af te sluiten. Wat hebben we vandaag gedaan ?Iedereen kreeg ook een dikke duim stempel omdat ze super flink zijn geweest. En oei , Ayla heeft een muggenbeet. Dan snel een verhaaltje van Nellie en Cezar en muggen.



Tot morgen allemaal. Dan is het ook al weer turnen met Katia.
PS: as do 8/09 is er een klasinfodag om 18u30. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten