donderdag 4 februari 2016

Puzzelgezelschap met elkaar en anderen!

Wat was het vandaag een gezellige en leuke dag!!

Na een korte goedemorgen-ronde vertrokken we naar de BIB-truck. Hier konden we bij Jo weer leuke boekjes kiezen =) En tijdens het wachten tot ik de boekjes kon meenemen in de mand, werd er op de achtergrond een stiekeme zoen gegeven: kan jij het ook zien? =)



We hadden daarna een korte VWT:













En tijdens deze VWT, werkten ze aan een 'lange slinger tot aan de muur!' met blokken. Je kan deze ook morgen nog bewonderen ;)




Pauline tekende een cirkel met bolletjes. Die knipte ze uit, kleefde ze op een nieuw blad en dan knipte ze het weer uit - nu had ze twee cirkels! Knap hé?






Na de speeltijd dansten we de MOVE - tegen pesten, met de hele school (filmpje zal te zien zijn op de FB pagina).


Wat denk je hiervan?! WAUW =D We reden er nadien o.a. langs met auto's en keken wie de eerste was. Maar we konden er ook overheen springen - met twee benen samen of een zij-sprong...














Tijdens de afsluitronde weer een kei leuke vrije tekst bij het bouwwerk van de meisjes =) 


Namiddag was het dan tijd voor ons plan: een puzzel en spel namiddag met Kristie haar klas.
Er waren makkelijke en moeilijke puzzels (zelfs uit de klas van Kirsten). We konden samenwerken, zoeken naar ons eigen niveau... Het was echt een heel erg rustgevende en gezellige integratie namiddag - we gaven de namiddag zelfs allemaal een dikke duim tijdens het reflectie moment, voor we naar huis gingen.



































Noor en Tuana hielpen mij en Kristie met opruimen. De anderen keken ondertussen even naar een leuke carnaval film in de klas van Kristie.



Morgen is het carnaval! Jullie mogen verkleed naar school komen =)
KO2 (Aurelio, Dylan, Noor, Loris, Lana, Azra, Lauren, Sean, Merel, Talle, Yusa-Ali, Mattia en Kailey) gaan mee naar de stoet in Genk. We hebben voor iedereen een strik, een hoedje en een mondje-op-een-stokje. KO1 blijft carnaval vieren op school, met Karolien en Ann.

Tot morgen allemaal!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten