maandag 1 februari 2016

De politie

Ook vandaag was Karolien in onze klas om leuke dingen te doen met ons. We begonnen de dag met de praatronde en wat hadden we veel te vertellen na het weekend.
We hadden weer leuke dingen meegenomen naar de klas. Sean had het zwaard van star wars bij, Lauren een speciale knuffel, Aurelio een draak en olifant, Lana een babyborn pop, Xian en Ensar hadden auto’s bij en Yusa Ali een grote politieauto. Maar wat doet een politieagent eigenlijk allemaal? We vroegen het ons af en gingen eens zoeken op de computer. We vonden dat ze boeven vangen, het verkeer regelen en nog zoveel meer…  Ook vonden we dat ze rondrijden op verschillende voertuigen zoals een fiets, een brommer, een auto, maar ook een paard! Wat vonden we het grappig dat het paard ook een helm op zijn hoofd kreeg net zoals de politieagent.
Daarna hadden we vrije werktijd en konden we kiezen waar we mee wouden spelen.
Na de middag hadden we rode werktijd en konden we kiezen tussen een puzzel, een gezelschapsspel, armbandjes maken, tekenen, met de blokken bouwen, met de logiblokken bouwen en verschillende dingentjes uit de kast.

Morgen mag Ensar een boekje meebrengen voor onze boekenronde, we zijn nieuwsgierig welk boekje hij gaat meebrengen! J





















Tot morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten