dinsdag 2 december 2014

Op bezoek bij tandarts Brigitte.

Vanmorgen gestart met de boekenronde van Efe. Hij had een boek bij over een enge haai. De vissen waren bang van hem maar hij was ook verliefd op een andere haai , en dat was wel grappig, want ook Efe is verliefd en vertelde dan dat hij die ene haai was en Somaya de andere haai. Love is in the air !!!! :-)



Dan hebben we een koekje of fruit gegeten en om 10u waren onze chauffeurs er. Ik wil hen dan ook bedanken om voor ons te rijden. Dankjewel Fien, Mina, Sonja, Francesca . En toen wij weg waren heeft papa Kristof een kabel opgehangen in onze klas zodat wij onze werkjes nu aan het raam beter kunnen tentoonstellen. Ook mercikes !!
Maar dan waren we klaar om naar tandarts Brigitte in Munsterbilzen te gaan. Ze vertelde ons waarom we onze tanden moeten poetsen, hoe we dat moeten doen en hoeveel keer, wat slecht is voor de tandjes en waarvoor al die machines bij haar dienden. We kregen een hele goede uitleg met als gevolg dat we heel enthousiaste kleuters hadden. Nadat we haar een 'bedanktkaartje' hadden afgegeven kregen wij ook iets van haar. Een nieuwe tandenborstel, een diploma en een tandenpoetskaart. Die laatse 2 krijgen ze morgen mee naar huis. Brigitte, ook aan jou een hele dikke merci !!!!

































Nog enkele foto's van Sonja.







Op school terug aangekomen hebben ze even gespeeld in de hoekjes, maar werd er ook gewerkt. Bij de Sint horen ook gevoelens, sommige kindjes zijn dan blij en sommigen bang. Dat hebben we eens bekeken op een blad . We hebben ook geteld, evenveel aangeduid en vergeleken waar er de meeste gezichtjes gekleurd waren. Het was dus een goed gevulde voormiddag.







Namiddag hadden we klassenraad en daar is uitgekomen dt ze op de speelplaats eigenlijk een echt kamp willen en dat willen ze met takken maken. We zullen eens een plan moeten bedenken hoe dat zou kunnen. Misschien toch maar eens die wilgenboog maken, dus iemand veel wilgentakken ? 
Dan nog heel even rode werktijd en het was al weer tijd voor de pepernotensamba bij Anouk in de turnles.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten