maandag 1 december 2014

Nieuwe spullen en vrije teksten.

We zijn gestart met een praatronde en kapitein Lena zat al meteen op haar plek. Weervrouw Amber bracht de weerkalender in orde.
Cristian had thuis een vlag gemaakt en legde ons stap voor stap uit hoe wij dat zelf kunnen doen.




Na de praatronde was er groene werktijd en ze hadden al gezien dat ik vanalles had meegebracht en ze waren natuurlijk nieuwsgierig. Er waren nieuwe spullen bij om te kleien, nieuwe potloden, boekjes, een pizza spel, knutselmateriaal ,...Meteen begonnen ze het te onderzoeken en gingen ze ermee aan de slag.









Na de speeltijd ging de praatronde verder. Veel kinderen waren naar de Sint geweest dus er werd Piet gespeeld, poppenkast gespeeld met de Sint en Zwarte Piet, gekleurd, enfin, de Sintsfeer zit er toch goed in.























Namiddag hebben wij ons liedje voor de Sint nog eens geoefend want vrijdag namiddag komt hij langs op onze school. Ook heel wat kinderen hebben nadien aan hun vrije teksten gewerkt. Die werden dan voorgelezen in de afsluitronde.



























Morgen is het de beurt aan Efe om een boekje voor de boekenronde mee te brengen.
Morgen voormiddag gaan we op bezoek bij de tandarts. Ik verwacht onze ' chauffeurs ' :-) om 10u op school omdat we om 10u30 bij de tandarts moeten zijn. Ik wil jullie alvast heel erg bedanken. Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten