donderdag 18 december 2014

Briefje klaar om te verstoppen.

Vanmorgen een korte praatronde want er waren maar 4 knijpers. Maar Amber had een zingende kersthond bij dus hebben ze even gedanst op zijn liedje!! Zalig.







Ik had het doodsprentje van Lorena haar bompa bij omdat hij vandaag begraven werd, en we hebben de hele dag een kaarsje gebrand voor hem.
Tijdens de groene werktijd , hebben we de schilderijtjes helemaal afgewerkt: de sneeuwman erop plakken, sneeuw stempelen en een haakje eraan. 









Na de speeltijd onze brief weer even oefenen en hem dan in een omslag steken want het is top secret tot 1 januari.










Namiddag even de speeltijd bespreken en Anouk speelde voor mama aan wie we onze brief nog eens opzegden. Dan rode werktijd. Met de blokken en de diertjes of de auto's iets bouwen. En kijk maar eens wat een mooie creaties en constructies ze gebouwd hebben. Andere wilden weer tekenen en boekjes maken.









Als afsluiter hebben we onze schilderijtjes bewonderd en vertelden ze of ze het moeilijk vonden om het te maken adhv het stappenplan of niet. De meesten vonden het gemakkelijk behalve dat neusje van de sneeuwman tekenen was toch wel wat moeilijk vonden de meesten. Maar ze zijn heel mooi geworden.
Morgen hebben we ons kerstfeestje , en wie wil mag nog een kleine cake of droge koekjes meegeven voor bij onze warme chocomelk. En wie zijn kadootje nog niet heeft meegebracht, morgen zeker doen hé ;-)

1 opmerking:

  1. Ellie heeft samen met haar oma een lekkere marmer - cake gebakken voor morgen. Groetjes Heidi.

    BeantwoordenVerwijderen