dinsdag 9 december 2014

Groene handen.

Arke moest de boekenronde verzorgen maar hij was vandaag jammer genoeg afwezig. Maar de tijd werd goed gevuld met het vertellen wat de Sint allemaal gebracht had . Ook werd er al verteld dat sommigen een kerstboom hadden staan thuis. De kleuters wilden in de klas ook eentje, dus dat gaan we morgen doen. Maar we konden er wel al zelf eentje maken en dus gingen we tijdens de groene werktijd op zoek naar hoe we dat konden doen. al snel vonden ze een leuk idee en meteen vlogen we er in. De voorbereidingen hebben we vandaag al gedaan. Wie wilde, mocht zijn hand groen schilderen en er dan 2 afdrukken mee maken. 











Na de speeltijd was het tijd voor een praatronde. Heel veel spullen . Sophie had vandaag een horloge aan , en die had net zoals onze klok 3 wijzers waarvan er eentje steeds snel gaat. Momo had dan weer in haar muziek juwelendoosje ook een horloge zitten, maar die had geen wijzers, maar cijfertjes. En toch kunnen beide horloges ons zeggen hoe laat het is!!! En we hebben ook getest of je met walkie talkies echt met mekaar kan praten.










Dan was het weer groene werktijd en werd er verder gewerkt aan ons 'kerstboomproject!. Sommige handjes waren al droog en konden worden uitgeknipt.












Namiddag was het klassenraad. Ze hadden weer heet wat te vertellen. Zelfs de wens voor een echte boomhut kwam ter sprake. Zou dat niet fantastisch zijn :-)
Dan nog heel even rode werktijd voor ze gingen turnen in de turnzaal met de nieuwe vloer. De nieuwe smartmax werd eens in mekaar gestoken, er werd een moeilijke puzzel gemaakt, maar daar moeten we nog wat op oefenen. Ook de laatste groene handjes werden uitgeknipt zodat we morgen kunnen verder doen.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten