woensdag 3 december 2014

De eerste sneeuw en fotootjes maken.

Arke mocht vandaag de praatronde starten want hij had iets meegebracht dat vanmorgen op zijn trampoline lag: sneeuw. Hij had er een bol van gemaakt en meegenomen. Hij wist te vertellen dat sneeuw binnen smelt en water wordt. Dus hebben we de sneeuw in een bak gedaan en gekeken of het smolt.
Na de praatronde was het groene werktijd en oma Fien bleef in de klas terwijl ik in de zaal foto's ging maken. Maar veel kan ik er nog niet van zeggen want het is eigenlijk voor de kerstmarkt. Maar wil je iets origineels van je kapoen voor kerst moeten jullie zeker een kijkje komen nemen op onze kerstmarkt op vrijdag 12/12. 








Vandaag hebben we peren gekregen van de fruitboer en omdat we wat krap bij tijd zaten mochten we de peer, of onze boterham mee naar buiten nemen om op te eten tijdens de speelplaats.
Na de speeltijd terug praatronde. En het was toch wel druk in de klas vandaag. Zou het bezoek van de sint op vrijdag daar voor iets tussen zitten ? :-)





Ondertussen keken we ook nog eens naar de sneeuw, en inderdaad, het smolt en er was al water gekomen. De volgende keer als er sneeuw is gaan we meer dingen daarmee doen, want de woensdag is gewoon te kort om allerlei dingen te doen ;-)
Nog even groene werktijd en al snel moesten we opruimen om af te sluiten.Er werd geteld hoe lang we nog moeten slapen tot de Sint komt, we oefenden ons liedje en ik heb de hoofdpiet eens voorgesteld: wat zijn zijn hobby's, lievelingsdier, ...


Morgen is het aan Amber om de fotoronde te verzorgen.
Denken jullie nog aan het bestellen van de kerstkaarten ? Vrijdag worden de bestellingen afgesloten zodat jullie de kaarten voor de kerstvakantie nog ontvangen. setje van 4 kaarten = €5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten