donderdag 22 juni 2017

Hieperdepiep....(bijna) 3 kaarsjes voor Guy.






Jon was kapitein van dienst. En meteen na de kalenders zijn we in actie geschoten want we moesten tekenen voor de jarige voor zijn mama en moeke kwamen. Dus snel aan het werk.











Dan kwamen zijn mama en moeke. Guy kwam al meteen met een klaskado aan. Nieuwe klei en vormpjes in de vorm van letters en cijfers. Dankjewel lieve Guy. dan was het aan ons, zingen , vuurwerk en uitdelen van onze geschenkjes voor hem.
















Dan trakteerde hij op cake en wafels. Met de ballonnen gingen ze in de zaal spelen. En zo was het al tijd voor de 1e speeltijd.

















Na de speeltijd en het plassen en opfrissen van onze gezichtjes, nog even ons versje oefenen en rustig spelen. De warmte maakt ons allen een beetje mak :-). We werkten ook aan onze mooiste herinneringen.









Na het middag eten hebben we een lekker koud ijsje gegeten. Wat deed dat deugd.


Tijdens de middag mochten ze ook binnen in de speelzaal blijven, want buiten was het echt wel warm.
Ook in de namiddag bleven we daar: spelen met water of iets bouwen op de koele grond, of gewoon rustig een boekje lezen. 
En net voor we naar huis gingen mochten ze nog wat wafels of cake eten van Guy zijn verjaardag. Daarmee dat er waarschijnlijk nog veel koeken in de boekentas steken. En met dit warme weer hebben ze ook niet veel honger. We zorgen er wel voor dat ze veel drinken en flesjes worden de hele dag door bijgevuld.











Wie gaat nog mee of niet mee naar de picknick van dinsdag 27 juni ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten