donderdag 8 juni 2017

Een dagje vol techniek.

Weer bijna iedereen in de klas. dat merken we aan de bankjes die goed vol zitten. Nelle was kapitein vandaag. En Bryan had een grote foto bij voor de fotoronde. Hij stond er op met brandweerman Sam. Die kennen we natuurlijk. En wat doet de brandweer ook al weer ? We keken eens even terug naar de boekenronde van Jon over de brandweer en toen wisten we het al weer. Goed gedaan allemaal en leuke foto Bryan.



Nore had een ponsmachientje bij. Ze legde ons even uit hoe dat werkt en toen wilden een heel deel kindjes dat ook doen. gelukkig hebben we er heel wat in de klas en gingen we tijdens de vwt aan de slag ermee. Er konden ook nog ballonnen opgeblazen worden. En Guyke had een vrachtwagen mee die je helemaal uiteen kan draaien. Veel techniekjes dus vandaag in de klas.
















Na de speeltijd las ik een verhaal voor . Het ging over een papa en zijn zoontje. Het was een heel leuk boekje.

Dan terug vwt en verder doen met de techniekjes. Dat vindt iedereen heel leuk en ze waren en flink mee bezig.
























Namiddag zaten we in de eetzaal samen met KO2 van Els. We hebben samen gespeeld . Ik heb er geen foto's van omdat ik de bestelling van de wafels in orde heb gebracht. Ik kreeg dan ook fijn de hulp van Eva.
Tijdens het afsluiten luisterden we eens naar het versje van vaderdag van KO2. Wat deden die dat goed , dus moesten wij ook tonen dat we het onze ook goed kennen ;-)
Morgen mag Nelle de muziekronde verzorgen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten