maandag 19 juni 2017

2 x jarigen vieren: Jon en Aloisio!!!


Vandaag stond de hele dag in het teken van de jarige van vandaag en een vooruit geschoven verjaardag. Jon wordt vandaag 3 jaar en Aloisio verjaart in de grote vakantie. Dus na de kalenders zijn we gaan tekenen voor de 2 jarigen. Eerst nog eens overlopen wat we allemaal moeten tekenen als we de jarigen tekenen.



Dan was het nog kort vwt.



Na de speeltijd was er het 1e feestje: we zongen voor Jon, deelden kadootjes uit en maakten een vuurwerk. Van hem kregen we leuke stickers om op te plakken. Dankjewel Jon.






Dan terug wat vwt.









Namiddag waren de mama en papa van Aloisio er. Zij hadden leuke foto's en kleedjes bij van toen hij nog baby was. op de foto's te zien was het toen precies een slaapkopje ;-).
Dan zongen we ook voor hem en ook hij macht kadootjes krijgen en kiezen.








Dan trakteerde Jon op mooie en lekkere cupcakes van de Minions. Aloisio volgde met lekkere fruitspiesjes en sap. Ze hebben hun buikje dus goed rond kunnen eten.





We speelden ook nog een spel in de zaal en tijdens het afsluiten las ik alvast een stukje voor uit het leuke boek van Aloisio .



Bedankt jongens en nog eens een dikke hieperdepiep!!!
In de boekentas van de kinderen steekt nog een briefje ivm ijsjesverkoop. Maar morgen vieren we de verjaardag van Ghita en zij gaat trakteren op waterijsjes ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten