donderdag 15 juni 2017

De laatste bibtruck en Aaron's fotoronde.

Ik had me van uur vergist en vertrok deze morgen al meteen naar de bibtruck. Oeps , sorry Els , fijn dat je geruild hebt met ons. We mochten voor een laatste keer dit schooljaar boekjes gaan uitlenen. Jon was specifiek op zoek naar een boek over monsters , en ja hoor , hij heeft er eentje gevonden.






In de klas bekeken we wie elk boek gekozen had en waar het over gaat of wat we er mee kunnen doen.












Na de speeltijd was aan kapitein Jesus om de kalenders in orde te brengen en dan mocht Aaron vertellen over zijn foto's. Hij had er 4 mee en vertelde over het zwemmen, de kermis en eendjes vissen en samen met papa een batterij vervangen. Heel knap gedaan jongeman!!!








Dan even vwt.








Namiddag is Laura in de klas geweest en zij las een boekje voor dat Nelle had meegebracht: Kaatje in de zomer. Er dat het bijna zomer is voelde we wel in de klas ;-)
Dan bakjestijd: samen met Laura wiskundige spelletjes spelen, bouwen, en stempelen bij mij. De opdracht was: stempel 4 ijsblokjes in je glas.
















Tijdens het afsluiten vertelden we over de dag op wieltjes van morgen. Wat kunnen we allemaal meebrengen voor die dag ? En Guy mag de muziekronde verzorgen morgen.

Op het prikbord hangt het papier van de ouderavond op di 27 juni. Jullie kunnen hierop jullie naam invullen en een uur kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten