donderdag 1 juni 2017

Emin's fotoronde, nog wat zaaien , brevetjes plakken en onze moestuin onderhouden.


We zijn er meteen ingevlogen vandaag met Medinah vandaag aan het roer van ons schip als kapitein. 


Dan was het aan Emin. Hij had 2 grote foto's bij van zichzelf als baby. Eentje in bed en eentje op een schommel. Dat konden we zien aan de kettingen op de foto. Toen ging ons gesprekje verder over de speeltuin, dat we er toch voorzichtig moeten zijn: oppassen met schommels, wachten aan de glijbaan tot het andere kindje weg is enz. Goed gedaan iedereen!!



Dan was het vwt en mochten ze weer stempelen aan de kaarten.
















Na de speeltijd heb ik het verhaal van Anna en haar moestuin verder voorgelezen. En wij hadden de moestuinpotjes van Aaron ook nog staan dus die zijn we gaan zaaien. Het was leuk om te zien ook de potgrond groter werd als we er water bij doen. We hebben alle potjes gezaaid en hopen snel op resultaat.







Dan was er nog vwt.
Ook tijdens de middag speeltijd hebben we veel plezier.















Namiddag hebben we nog wat brevetjes uitgedeeld: handen wassen, jassen aandoen, sorteren van afval, fietsen, de weg vinden, ... Er zijn er een heel deel bereikt en die mochten ze dan mbv Laura op plakken.



Dan zijn we nog naar de moestuin gegaan: onkruid trekken, al waren sommigen te enthousiast en werd de sla ook uitgetrokken :-) , en alles goed water geven.




Als laatste was er de afsluitronde: morgen staat een klasfoto, feestje en muziekronde door Jesus op het programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten