vrijdag 9 juni 2017

3 x hoera voor Maud.


De laatste dag van de week al weer. Iliano was de leider van de klas vanmorgen. De dag opplakken, zijn kenteken zetten, het weer observeren en tekenen en vragen hoe alle vriendjes zich voelen in de klas. Al staat er vaak boos , en wordt dit met een brede glimlach gezegd. Het zijn patekes in de klas ;-)


Dan was het aan Nelle. Zij had een CD bij van haar lievelingsgroep K3. We vroegen welk liedje ze het mooiste vond en dat was mama sé. Dus we hebben snel gezocht waar het stond en opeens stond iedereen te shaken. Een CD'tje van K3 is altijd succes, ook bij onze stoere jongens.









Tijdens vwt zijn we gaan tekenen voor de jarige Maud. Wie klaar was mocht in de hoekjes spelen.




Na de speeltijd vertelde ik het verhaal verder van dinsdag. We praatten wat verder over papa's , opa's, en dat de jongens in de klas ook papa's kunnen worden als ze later groot zijn. En de meisjes dan ? Die kunnen mama worden. Wie is er nu een meisje in de klas of een jongen ? En hoeveel zijn er ? Er zijn heel wat meer jongens in de klas.

Dan terug vwt.


















Namiddag hebben we de brieven en nog extra post uitgedeeld en in de boekentas gestoken en toen was Maud haar mama er al. Eerst hebben we gezongen voor haar, vuurwerk gemaakt en onze cadeautjes uitgedeeld. Dan toonde Maud enkele spullen van bij de geboorte en een rompertje. Amai, wat is ze al heel veel gegroeid!!! En de haartjes van haar 1e kapbeurt. Heel leuk. Als klaskado had ze een spel mee en mama Katelijne heeft dat spelletje samen met de kleuters gespeeld. We moesten allerlei oefeningen nadoen , en lichaamsdelen benoemen , enz. Heel leuk en wat hebben we lenige kls in de klas. bedankt voor het leuke spel!!Dan trakteerde Maud nog op cupcakes.















Tijdens het afsluiten hebben we de cadeautjes uitgedeeld waar we toch wel heel voorzichtig mee moeten zijn. Iedereen kon weer een vaderdagatelier kiezen en zelf bepalen wat ze wilden knutselen voor hun papa. Papa's geniet er van!! En alvast een fijne vaderdag zondag.
Fijn weekend iedereen !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten