donderdag 24 april 2014

Pompoenen zaaien.

Ik kreeg vanmorgen al direct heerlijk ruikende meiklokjes. Dankjewel Jens.
Dan direct aan de praatronde begonnen , en Nando vertelde over zijn hondje Dina die nu blind is. We hebben met de ganse klas gezegd dat hij haar een dikke knuffel van ons moet geven.
Nadien werden de bloemen voor aan het raam verder afgewerkt en hebben ze ook nog aan de cijferblaadjes gewerkt.












Na de speeltijd gingen we meteen richting parking want ik had spullen meegebracht om te zaaien en die moesten ze even gaan halen. Eens in de klas vertelden ze me weer hoe we moeten zaaien, wat we nodig hebben en wat de zaadjes nodig hebben. Ik heb echte groene vingers in de klas want ze weten het heel goed. Dan zijn we meteen aan de slag gegaan en hebben we zaadjes gezaaid. Ze staan nu op de vensterbank in de zon en elke dag gaan we kijken of ze nog genoeg water hebben.












































 Namiddag hebben we nog wat geknutseld. Met cupcake vormpjes hebben ze mooie bloemen gemaakt. Wie wilde mocht er ook nog wat bij tekenen. Er zijn heel leuke dingen bij. Als afsluiter nog even 2 kleuters aan het woord laten en dan nog even vertellen welk onderzoekje we morgen gaan doen want Jade had schapenwol bij en nu willen ze wel even weten hoe ze daar kleren van maken.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten