zondag 6 april 2014

Fijne vakantie.

Sorry dat de blog nu past aangevuld werd, maar ik ben geveld door de buikgriep. Van een goed begin van de paasvakantie gesproken :-)
Vrijdag zijn we gestart met de actuaronde. Er waren weer heel wat interessante onderwerpen want er werd veel verteld. Lander had ook gezien dat er een aardbeving was , dus zochten we eens wt dat was een aardbeving. Eerst deelde we het woord je eens op: aard en beving. Al snel wisten ze dat de aarde iets is waar we op leven en beven is bibberen. Dus toonden we het effect eens even door iemand op een stoel te zetten en die stoel eens te laten beven.
Dan werd er aan de tafels gespeeld.







Na de speeltijd was er tijd voor een praatronde gevolgd door de laatste turnles met Else-Lise, want na de vakantie geeft Anouk weer de lesjes en komt ze terug ondersteunen in de klas. Bedankt Else-Lise en welkom terug in onze klas Anouk.




Namiddag zijn we in de klas bij Anouk geweest en hebben we naar Plop en de paashaas gekeken. We hebben ook nog zakdoekleggen gespeeld en als afsluiter van de maand hebben we de jarigen nog even in de bloemetjes gezet.







Ik wens iedereen een super fijne paasvakantie en tot di 22-04!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten