dinsdag 1 april 2014

Paaszakjes maken.

Karell had een zwaar boek bij vanmorgen. Ze had een bijbel bij voor de boekenronde en vertelde er een kort deeltje uit over de dieren die eerst waren, dan een jongen en een meisje, die niet van de appels mochten eten, ... Ik vertelde dan even dat niet iedereen uit de bijbel leest en de leerlingen van de derde graad die bij ons waren bevestigden dat. Ata en Emre gingen aan hen vragen waar zij dan uit lezen en dat is de koran.
Dan was het tijd om aan de slag te gaan . Sommigen had gisteren nog niet gemeten en moesten dat vandaag doen. Er werd ook gepuzzeld, verkleed, spel gespeeld, hamertje tik, enz.





















Na de speeltijd was het Snuffie tijd. De kleuters droegen zijn hok naar buiten en daar werd het leeg gehaald en gepoetst. In de klas werd alles weer gevuld en Snuffie zag dat het goed was .Dan weer in de hoekjes spelen en werken en de klas net voor de middag heel goed opruimen want namiddag waren we niet meer in de klas.
De namiddag startte met een turnlesje. Dat is voor een keertje veranderd. Na het turnen werd er aan de paaszakjes gewerkt: op de achterkant mochten ze een paastekening maken en aan de voorkant kwam er een monodruk. Eerst verf in de eivorm rollen, dan er een tekening met je vinger in maken, het zakje erop leggen , rollen en klaar!!!! Flink gewerkt.
























1 opmerking:

  1. Het was fijn om ook met jullie hieraan te werken, en nu maar hopen dat de zakjes goed vol zullen zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen