vrijdag 4 april 2014

Paasontbijt en de paashaas is geweest.

De dag is begonnen met het paasontbijt. Er was veel keuze: Er waren gezonde grijze pistolets, grijze boterhammen en zelfs de sandwiches waren grijs. Er was veel fruit waaruit we konden kiezen. Ook tussen het beleg was veel keuze van tomaten, komkommer tot geitenkaas en olijven. Allemaal lekker en daarbovenop nog eens super gezond.
Terug in de klas zijn we aan de praatronde begonnen.















 


Na de speeltijd hebben we in de klas gespeeld. De kleuters die graag iets voor de paashaas wilde maken konden een konijntje kleuren met gekleurd krijt. Maar het was niet gewoon kleuren wat ze deden met het krijt. Ze toverden met hun vingers want ze konden met hun vingers kleuren. In de bouwhoek en op de automat werd er hevig gebouwd.







Plots werden we uit de klas geroepen: de paashaas was op school geweest. We hebben nog even in de zaal gewacht en daarna zijn we gaan zoeken naar ons zakje om te zien wat de paashaas had gebracht. Hierna hebben we nog even verder gespeeld in de klas tot het tijd was om boterhammen te eten.























 



Onze praatronde hebben verder gezet na de middagspeeltijd. Karell had een zelfgemaakte indianenhoed meegebracht en Jade had een leuk spelletje meegenomen met prinsessen. Ze konden ook een boom versieren met bloesem. Omdat we nu zo veel bloesem zien aan de bomen gingen we zelf een boom maken met bloesem. De stam werd gekleurd met vetkrijt en de bloesem hebben we gestempeld met een wattenstokje en verf. Ze kozen zelf welke kleur hun bloesem zou krijgen.
Als afsluiter hebben ze geluisterd naar het verhaal van de groene pompoen dat ze zelf hadden gekozen in de Biebtruck.
































Als afsluiter hebben ze geluisterd naar het verhaal van de groene pompoen dat ze zelf hadden gekozen in de Biebtruck.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten