dinsdag 7 januari 2014

Happy birthday Steven-Paul

Tijdens de praatronde hebben kapitein Anna-Elisah en weervrouw Chiara de taken netjes verdeeld.

Anna-Elisah heeft oorbelletjes.



Dan zijn ze aan het tekenen gegaan voor onze jarige. Tijdens de kerstvakantie is Steven-Paul 4 jaar geworden. Na het tekenen heeft hij ook getrakteerd op iets lekkers. Bedankt Steven-Paul.








Na de speeltijd ging de praatronde verder. En daar werden wel heel speciale onderzoekjes voorgesteld. Karell had hout bij waar bevers aan geknaagd hadden. Ze wist heel wat te vertellen over de bevers en daar kwam een onderzoek uit: hoe maken bevers een dam? Mika wilde ook iets onderzoeken: hoe maak je glas? De onderzoekjes werden even in de frigo gezet tot namiddag want het was al weer snel tijd om te gaan turnen.










Namiddag zijn we gestart met de klassenraad. Kaat had een idee: ze wilt een pup voor op school. Reden: ze heeft thuis geen huisdier. We hebben dan eens besproken wat het betekent om voor een puppy te zorgen en kunnen we dat wel op school ? Iedereen zag in dat dat toch niet mogelijk was op school. Dus de oplossing van Lucas: een speelgoedhond in de klas :-)
Dan zijn ze gestart aan de onderzoekjes. De meiden gingen op zoek in boeken en keken naar een filmpje op schooltv. Mika en Yannina zijn naar de 3 graad gegaan om daar eens te vragen hoe glas gemaakt wordt. Zij wisten het, maar we hebben ook nog naar een filmpje op schooltv gekeken. Morgen worden de onderzoekjes afgewerkt en voorgesteld.




Tijdens het afsluiten hebben we gezongen voor Steven-Paul. Hij was wel best fier toen. Ook ons vuurwerk mocht niet ontbreken en ook een kadootje kiezen uit de verjaardagsdoos.
Nog eens  proficiat . x












Geen opmerkingen:

Een reactie posten