donderdag 16 januari 2014

5 kaarsjes uitblazen voor Lucas.

Vandaag mag Lucas 5 kaarsjes uitblazen en dat hebben we vandaag gevierd. Zijn mama en tanteke waren ook naar school gekomen om te vieren. We zijn naar de zaal gegaan voor een spel. We moesten een pakje doorgeven op de muziek. Als de muziek stopt mocht de kleuter die het pakje vast had 1 papier er rond uit doen. Mama Liesbeth had zich goed geamuseerd want er moesten heel wat laagjes ronduit gedaan worden. :-) In het pak stak een leuk spel ivm de maanden, seizoenen, heel leukkkkkkk!!! 








In de klas werden we getrakteerd op smoothie en cakepops, en dat was heel lekker!!!! Dankjewel voor het spel en de traktatie.







Na de speeltijd mocht Thieme over zijn foto's vertellen , en het waren er heel wat. Heel mooie foto's en goed er over verteld!!! De verrassing, vakantie in Oostende, een heeeeeellll grote tractor, go-karten op de dijk.

Dan hebben ze eindelijk wat gespeeld in de klas, en wat een drukte vandaag. Volle maan ? ;-) 












Namiddag mochten zijn dan eindelijk eens tonen wat ze hadden meegebracht. En Jasmijn had wel iets heel speciaals bij. De electroden van haar slaaptest. Ze is een nachtje in het ziekenhuis geweest en al die dingen plakten op haar hoofd. Maar ze had toch goed geslapen zei ze, haar mama niet :-)





Dan zijn ze gaan tekenen voor de jarige en nog enkele kleuters gingen samen met Else-Lise woordjes klappen. Tijdens het afsluiten hebben we nog gezongen voor Lucas en hebben we hem allerlei geschenkjes gegeven.
Nog eens een dikke zoen voor de jarige!!!!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten