maandag 6 januari 2014

De start van het nieuwe jaar.

Allereerst nog mijn beste wensen aan iedereen. Dat al jullie dromen en nog veel meer mogen uitkomen in 2014!!!
Wat een leuke reacties vanmorgen, kleuters die je omarmen omdat ze blij zijn je terug te zien. SUPER!!!
We zijn er meteen ingevlogen vanmorgen. We pakten meteen onze nieuwe scheurkalender erbij, want een nieuw jaar, een nieuwe kalender. Weervrouw Ynse bracht de weerkaarten in orde en kapitein Steven-Paul leidde de praatronde in goede banen.







Er werd heel wat uitgedeeld tijdens de praatronde. Ilyana had iets van strijkparels gemaakt. De anderen wilden dat ook wel eens proberen dus wij gaan dat morgen in de klas ook doen. 
Tijdens het hoekenwerk hebben ze getekend wat ze het leukste vonden wat ze gedaan/gezien hebben in de kerstvakantie.









Na de speeltijd ging de praatronde verder.Van pijn aan hun voeten, tot schelpjes, stickers, monstercars en nog veel meer ging het vandaag.








En Jade had een leuk spel bij. Een spel dat ik zelf nog in de kleuterklas gebruikt heb, dus ja , toch al wat jaartjes geleden :-)
Ze koos er een blaadje uit en daar moest je het jong en zijn moeder zoeken. We hebben dat spelletje dan ook even samen gespeeld.
Namiddag mocht iedereen dan zelf een blaadje kleuren en het jong en zijn moeder zoeken. Ze moesten de juiste combinatie ook dezelfde kleur geven, dus als het jong een geel vakje had, moest de moeder haar vakje ook geel worden.


Tijdens het afsluiten hebben we nog eens verteld dat we morgen met strijkparels iets gaan maken. We hebben ook besproken dat een strijkijzer gevaarlijk kan zijn en waarom. Uit het gesprekje kwam meteen voort dat het vuurwerk van nieuwjaar ook gevaarlijk is.

  • Mag ik ook nog vragen om de brieven van het CLB zo snel mogelijk ingevuld terug naar school mee te brengen aub.
  • En wie vrijdag kan rijden om ons naar het CLB te brengen/halen: gelieve jullie naam in te vullen op het blad aan het prikbord.
  • En niet vergeten morgen = oudercontact 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten