zaterdag 9 februari 2013

Mijn allereerste blog: wendag 06-02-13

Vandaag was de allereerste kennismaking met de nieuwe juf, nieuwe kleuters in de nieuwe klas. Met mama en papa aan de hand kwamen de kindjes een kijkje nemen in de nieuwe klas. Eerst wat onzeker maar nadien zijn ze op onderzoek gegaan in de klas en al snel was iedereen fijn aan het spelen.
We hebben al een kleine praatronde gedaan en Lucas had al iets meegebracht: een zelfgemaakt kasteel. Misschien kunnen we na de vakantie wel wat meer te weten komen over ridders en jonkvrouwen? Wie daar iets over heeft mag dat zeker meebrengen naar de klas.
We hebben ook voor de eerste keer gegeten in de klas, en wat was dat gezellig. Zo hebben we mekaar al een beetje beter leren kennen.
Na de speeltijd hebben we samen gewerkt aan een afscheidskado voor juf Ann. Tijdens de praatronde hebben de kinderen besloten om samen iets te schilderen op een groot canvas.En wat ging dat goed met een mooi eindresultaat.


Op het einde van de voormiddag verzamelden alle leerlingen van de school in de speelzaal om de' move tegen pesten' te oefenen.







Ik kijk er naar uit om na de vakantie leuke dingen te gaan doen met de volgende kapoenen:
Lucas

Kaat

Nando

Ilyana

Jade

Mika

Emre

Chiara

Yannina

Jasmijn

2 opmerkingen:

  1. Super! Welkom op onze school Nath! We zijn heel blij dat je er bent. Veel plezier in je klas en met je kapoenen!

    BeantwoordenVerwijderen