dinsdag 19 februari 2013

Hoge torens, lage torens.

Vandaag had Jade haar voorleesboek weer bij , maar ook Ilyana had een mooi prinsessenboek bij. Daar werd dan ook volop in gekeken .
Kaat had een handtasje bij met echte meidenspullen :-)
Yannina had een muisje bij en een een verrassingsei waarin Boots zat en Dora stickers.




Na de speeltijd was het dan tijd voor de turnles met de nieuwe turnjuf Anouk. Zij gaat vanaf nu elke dinsdag en donderdag na de speeltijd turnen met de kindjes van onze klas.



Ilyana en Jasmijn hebben met de kleine blokken torens van kastelen gemaakt. Ze probeerde de hoogste toren te maken. Om te meten wie de hoogste toren had zetten ze de torens tegen mekaar.

In de namiddag hebben we samen een riddermemory gespeeld. Nadien speelden de kleuters verder in groepjes van 4. Er zijn al kleuters in de klas die heel goed kunnen onthouden waar dezelfde prenten liggen. Jade was wel de grootste winnaar vandaag. Ze vond wel 9 paar dezelfde kaartjes. Wauuuuwww!! Super. Maar de anderen hebben het spel ook goed gedaan.






Mika heeft ook nog fijn gepuzzeld vandaag. 

Tijdens de afsluitronde hebben we het nog even gehad over morgen.
Morgen is het dikke truiendag. Dus iedereen extra warm aangekleed morgen want de verwarming gaat een graadje lager .We gaan wel de hele voormiddag leuke dingen doen op school.
Even nog een oproep aan iedereen: we verzamelen oude, bruikbare truien( of andere kleren) die we dan schenken aan een goed doel. We houden nog een inzamelactie tot volgende week vrijdag. Dus heb je nog enkele tweedehandsspullen die je kwijt wil, je kan ze in de speelzaal in die grote doos deponeren. Alvast bedankt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten