woensdag 20 februari 2013

Dikke truiendag.


Brrrr vandaag ging de thermostaat een graadje lager op school omdat het dikke truiendag was. Een dag om eens extra aan het klimaat te denken . Daarom moest vandaag iedereen een dikke trui aandoen.Er waren ook kinderen bij die wel een hele leuke dikke trui aanhadden. Kijk maar eens naar onze 2 jongens!





We zijn de dag gestart met zumba. Rabia gaf een zumba dansje om ons goed op te warmen.







 Nadien werden alle leerlingen in groepjes verdeeld voor een schoolatelier. In elke groep zaten leerlingen van alle klassen. Ze hebben ze bv schaapjes gemaakt, sjaals geregen in de omheinig, met stof geknutseld ,... . In onze eigen klas werden pomponnetjes gemaakt. 









Na de speeltijd was er dan een echte miss en mister dikke trui verkiezing. Iedereen mocht meedoen. En als echte diva's en macho's liep iedereen de catwalk op en af. De jury had dus geen gemakkelijke taak.




































Terwijl de jury ging beraadslagen wie de winnaars waren hebben we een lied gezongen voor het klimaat.

Toen was de jury terug en wisten we eindelijk wie gewonnen had. En we mogen fier zijn , want de mister komt uit onze klas , nl onze Lucas!!!!! En Mona was de miss. Proficiat!!!! En als toepasselijke prijs kregen ze een lekker warm fleece deken!!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten