dinsdag 14 februari 2017

Valentijn.

Een mooi kaartje van Julius voor de meisjes van de klas.

Fijne valentijn voor iedereen. Tijdens de boekenronde was er een boekje over vrienden zijn. Ijsje moest een nieuwe vriend zoeken. Gelukkig vond hij op het einde een nieuwe vriend. Want het is leuk om vriendjes te hebben. Je kan allerlei lukken dingen doen samen. Ik had ook een vraag voor iedereen: wil jij mijn vriendje zijn ? En ja hoor, iedereen wil. 



Dan vwt.










Na de speeltijd bekeken we het boekje nog eens. De 2 vriendjes speelden ook met sneeuwballen , en dit was ook iets wat ze wilden doen als er sneeuw zou liggen. Maar helaas is er geen sneeuw geweest ondertussen, dus dan maar zelf sneeuwballen maken. We gingen er mee naar de zaal: sneeuwballengevecht!!!!! Hoe leuk!. We gooiden op mekaar , en dat was heel leuk. Maar ze vonden nog leuke dingen om te doen: voetballen, koppen, tegen het plafond gooien, door de benen gooien, ... een fijn bewegingstussendoortje.


















Dan weer vwt.









Ook in boterhamdozen zaten leuke briefjes.








Namiddag was er turnen.
In de klas hebben we meteen iets gedronken en gegeten want we moesten nog even oefenen , en onze hoedjes opzetten en de kadootjes voor mama en papa uitdelen. Ze keken er naar uit want we telden af naar vandaag.






Morgen mag Noor de ontdekkoffer vullen.
























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten