donderdag 9 februari 2017

Jesus op de crossmotor en de bibtruck.


Het was de 1e fotoronde voor Jesus . En hij had meteen een leuke foto bij. Hij zit op zijn crossmotor. Hij rijdt er samen met zijn mama en papa op. Ook zijn mama rijdt met een motor.  En als bescherming draag je een helm. Een motor kan heel snel rijden maar hij heeft wel benzine nodig om te kunnen rijden. Dit wist hij ons allemaal te vertellen.  Hij keek op het onderzoekje van voertuigen waar de motor bij hoort. Knap gedaan kerel.




Dan vwt. Jesus plakte zijn foto op en tekende er nog van alles bij.

























Na de speeltijd mochten we naar de bibtruck gaan. Iedereen mocht weer een leuk boekje kiezen. In de klas bekeken we eens wie welk boekje gekozen had. Ayla had een boekje gekozen over Bibi die graag boekjes leest dus hebben we dat gekozen om voor te lezen. Door boekjes te lezen kunnen we leuke ideeën krijgen om te spelen.










Dan vwt.















Na de middag gingen we weer torens bouwen, maar niet zoals vorige week ( hoge / lage, kleine/grote). We kregen kaartjes met torens op en de opdracht was om de toren na te bouwen, dus, dezelfde kleur , dezelfde grootte van blokjes en op de juiste plaats.









We kregen ook bezoek van de prinsessen en ridders van de klas van Ann. Zij zijn vandaag getrouwd. Nog eens proficiat.

Tijdens bakjestijd mochten ze hier verder mee spelen, maar ze konden ook gewoon bouwen met de blokken of kleuren.














Dan al weer afsluiten, wie vond wat leuk ? En morgen is het geen school , hoeveel dagen zijn we dan thuis ? 3 dagen en er zijn ook heel wat kindjes in de klas die al 3 jaar zijn. Hoe toon je dat met je vinger ? Wat een knappe rekenwonders in de klas!! We speelden ook nog een luisterspel: waar zit het geluidje verstopt ? Goed luisteren en zoeken maar.

Geniet nu van jullie verlengd weekend en tot maandag allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten